24.4.08

Gavepakke til avisene


Reklamepakke for avisene!

Venstre slår igjen et slag for miljøet og vil nå reversere dagens ordning hvor man må reservere seg mot uadressert reklame. Det skal nå bli slik at man må si ja takk til uadressert reklame om man ønsker å motta det, og alt er selvsagt gjort i miljødebattens ord.

Vel, blir det nå mindre forurensing fordi om man slipper å motta uadressert reklame fra posten. Nei, uadressert reklame vil finne sin vei til din postkasse uansett, men i form av at dette følger med avisen din, og ikke kommer med postmannen. Venstre vil således gjøre avisene som et monopol når det gjelder uadressert reklame. Lurer på om noen topper i venstre har en aldri så liten andel i en av landets aviser jeg.

Artiklen er sponset av : Mama mia bingo

21.4.08

Millionær ikke fornøyd med tittel

Tittelen mere verdt enn veksten i selskapet jah...

Eivar Fjærhaug er småirritert over at journalister presenterer selskapet han har gitt et løft de siste årene som 'partyfiksere'. En får vel lure litt på om det er veldig viktig med titler, eller om det er årsoverskuddet for selskapet som teller. Vel, hva gjør man ikke for å få stikke hue sitt frem i avisene.

Artiklen sponses av : Reduxin

18.4.08

Kjære, kan jeg få flytte..


Forslag om ny lov ved skilsmisse og flytting..

'Kjære, kan jeg få flytte med barna'
- Gubben titter søvdrukkent frem fra under stolen, tar et klunk av whiskyflaska og brøler 'IKKE FAEN, di megge!'
'Ok, men da må vi til mekling'

Meklingen starter og gubben har faktisk trippet opp i nydressen med vankjemmet hår og med en skikkelig colgate ånde. Nesten sjølvaste sjån cånnery som står der og tripper på vei inn til mækling.

De blir tatt godt imot før meklingsmannen henvender seg til mannen og spør om hvor han hadde tenkt å flytte med barna. Whooops! ja, sku ikke hunden på hårene.

Nei, en slik lov som nok en gang skal regulere, begrense og kontrollere folk har man faktisk ikke bruk for, eller er det slik at man har blitt så forbanna sløve at man ikke greier å produsere en eneste selvstendig tanke om man ikke har en lov å forholde seg til.

herregud da mennesker, se å voks opp og fjerne disse forpulte putene dere har fastsydd under arma!

Artikkelsponsor: Konkurranse Informasjon

Innavl og pedofili


Det er noe som slår meg når jeg ser bilder av foreldre som ser slik ut. Dette må da være tre generasjoner, mor, datter og mormor, men nei, dette er faktisk foreldre til de barna som er utsatt for polygami sekten i usa. Ikke bare har de forbrudt seg mot barn, men dette må da i beste mening også ha et snev av innavl over seg. Jeg lurer selv på hvordan folk får seg til å leve under slike forhold, og det i 2008!!

Det er jo flott at verden bryr seg, noe som bevises ved at selve paven var å møtte noen av ofrene i denne saken, men ellers i verden ser det ut som folk har gått av hengslene, da det å sabotere for OL i kina ser ut som det er den eneste agendaen som fenger om dagen. Herregud da mennesker, våkn opp og se hva som foregår i resten av verden også da!! Jævla media sauer!!

Artiklen sponses av : Poise of denmark!

15.4.08

Skilte seg som åtteåring!


Jemen har ingen aldersrense for ekteskap!

Jemen er et av verdens fattigste land, og de har heller ingen nedre aldersgrense for ekteskap. Teoretisk sett kan foreldre gifte bort nyfødte til menn i alle aldre, og barnebruder finnes det tusenvis av, så saken i dagbladet i dag er ikke enestående.

Den 28 år gamle brudgommen bekrefter at ekteskapet ble 'fullbyrdet' og det får meg til å tenke på videre lovgivning i samme land. Finnes det heller ikke lover mot pedofili, eller utnytting av barn. Slike land som dette fortjener vel en stor del mere oppmerksomhet enn Kina, men det ser ut som om Kina er det poppe for de fleste i år, og da stenger vi glatt øynene for alt annet som foregår, uansett hvor grusomt det kan være.

Artikkelsponsor: Plan Fadder

Tysk forbundskansler viser puppestell



Tysk politiker ikke redd for å vise frem puppestellet!

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel er en dame med bein i nesen, og push up for bysten. Den tyske forbundskansleren trodde kanskje ikke det var operaen hun besøkte, men tok feil av dagene og trodde det var neste ukes swingersaften. Antrekket stod ihvertfall mere i stil for en hot swinger medley enn en kveld med statstopper i en opera. Jensemann var forøvrig knallhard og holdt øynene langt unna den dype utringningen i samtale med Angela, men vi vet nok at lysten var der.

14.4.08

Engla er funnet i god behold...


...Eller, hun kunne vært det om svensk polis hadde vært våkne!

Allerede i 2006 mottok svensk politi tips om Englas drapsmann. Den gang var det angående mordet på den 31 år gamle Pernilla Hellgren som ble drept i 2000. At både svensk og nordisk politi er navlebeskuende og konsentrerer seg i veldig liten grad om helheten i samfunnet er ikke noe nytt. "Om vi løser denne saken er den ute av verden" mentalitet har nok kostet mer enn Englas liv om man går disse etatene etter i sømmene.

Englas dødsfall en tragedie!

Nå skal ikke denne posten være noen enveis kritikk av politietatene, da denne saken er såpass fersk og det som bør komme klarest frem er tragedien Englas dødsfall. Håper alle lyser Englas minne og kondolerer med familie, venner og de som stod denne 10 årige svenske pike nær.

R.I.P Engla

12.4.08

Opera for folket....


... ja, kiss my ass!

Opera for fiffen!

Operahuset i bjørvika ble etter å ha ranet statskassa for noen milliarder endelig åpnet av sjølveste kongen. VG skriver så fint om kjendisene som strømmer til operaåpning, og det er vel også her operastien blir lagt. At operaen kommer til å bli en tumleplass hvor b og c kjendiser vil få en mulighet til å tumle litt sammen med a kjendiser og annet pakk er vel akkurat det som kommer til å skje.

Joda, det er mange som har (veldig) gode argumenter for at operaen er et kjært tilkomme, og de aller fleste av disse sitter nok hjemme og hører på opera på den 10 år gamle stereoen mens gamle mor svinser rundt og lager middag. De kommer nok aldri til å fly til storbyen, og langt mindre sette sine bein innenfor dørene på kammerhuset i bjørvika.

Fiffen bør være takknemmelig for en ny tumleplass.

...jeg er på tur til larsen's på hjørnet...du vet, den brune kneipa hvor det befinner seg folk som aldri kommer til å gå i opera, langt mindre er ønsket inn i fiffens storstue i bjørvika!

7.4.08

Mobiltelefon til besvær!


Mobilen - vårt nye kjæledyr!

Hva gjør man i dagens samfunn om man ikke har en mobiltelefon. Man blir rett og slett satt utenfor. Barn ned i 3-4 års alderen blir utstyrt med mobiltelefon som et alibi med at foreldrene kan følge med dem. Når man blir noe eldre er man så absolutt ikke med i 'gjengen' om man ikke er utstyrt med den nyeste mobilen med innebygd kamera, mp3 spiller, video, mikrobølgeovn, surroundanlegg og oppblåsbar ferrari i en og samme mobil.

Helt uten mobil!

Jeg har vært helt uten mobiltelefon for de siste 4 årene, og jeg har absolutt ikke lidd noen overlast av den grunn. Utviklingen av mobilen står nærmest proprsjonalt med hvor lite tid man får i samfunnet, og maset etter karriere og makt. Jo enklere det blir for folk å kommunisere, jo mere forventes det at hver og en utfører sine oppgaver på en kortere, og mere tilfredsstillende tid.

Prøv selv en uke!

Sier du at livet ditt vil slutte om du ikke har en mobil. Hvorfor ikke bare koble ut høygiret en uke og legg fra deg den dingsbomsen som etterhvert kontrollerer livet ditt. Gå ut og ta en kopp kaffe med likesinnede som også gjør det samme, og faktisk før en samtale med dem. Med 4 stykker rundt et bord med hver sin mobil som enten preiker, eller sender sms'er til andre er man jo jævla sosial. Det ble før snakket om at svartedauen igjen ville innta europa, og la meg presentere den nye sykdommen...mobilen... som gjør deg asosial, evneveik (syl, thx, brb og yas er IKKE norske ord!) og ute av stand til å kontrollere ditt eget liv.

Denne artiklen sponses av: Monster - Vinn tillbake studielånet ditt!

6.4.08

Norge - Det nye colombia..


Det dyrkes cannabis som aldri før!

Det dyrkes cannabis som aldri før i norge, og nå ble den 40.de plantasjen avslørt. Om denne trenden holder seg vil det avsløres godt over 100 plantasjer i norge i år. En skulle nesten tro at det var en smule dårlig vekstgrunnlag for slike planter her oppe på den kalde istappen, men den gang ei. Det meldes fra politiet at de fleste som blir siktet etter avsløringene er vietnamesere (alt for kreativt for etniske, staute nordmenn), så det er jo flott at våre nye landsmenn viser entusiasme og deltar aktivt til å lære opp den norske befolkning i deres hjemlige jordbrukstradisjoner.

Denne posten sponses av: BingoLiner

4.4.08

Volden utvikler seg både i kirke og bedehus

Intet er hellig lengre!

Dagen skriver om en ungdomssamling i Lötenkyrkan i uppsala som fikk en brå slutt da to unge menn føk i halsen på hverandre etter at de hadde hatt en krangel om narkotika(!). Ja, hva skulle ikke disse stakkars ungdommene gjort om de ikke kunne dratt på ungdomssamlinger i kirker for å lange dopet sitt ... kanskje de til og med hadde vært nødt til å trekke på gata.

I oslo går det hele mye roligere for seg, og man trenger ikke engang trekke til guds hus for å få utprøvd sine voldelige fantasier. Jeg kan ikke si jeg ikke sympatiserer med mannen som fikk ballene og kødden fylt med luftgeværkuler, men det er vel strengt tatt slikt man kaller søskenkjærlighet. Hva i alle verden er det egentlig som rører seg i hodet på slike folk. At en voksen mann torturerer sin egen bror på denne måten i norge anno 2008 får man til å stoppe opp å tenke litt....hvilket samfunn er det i all hovedsak man lever i.

I Helsingborg er de mest opptatt av at klimakonferansen i bangkok har gått i stå, og selv om dette ikke akkurat interesserer meg nevneverdig er jeg ganske sikker på at det blir en stund til at en av mennene omtalt i forrige avsnitt kommer til å gå i stå.


3.4.08

iTunes får konkurranse fra MySpace


iTunes får konkurranse fra mektige MySpace!

I løpet av de neste fire, fem månedene vil myspace lansere sin nye tjeneste på myspace music for amerikanske internettbrukere. Systemet vil bestå av streamet musikk, som kan kjøpes og lastes ned uten kopisperre. Tidligere har Nokia fortalt at også de jobber med en modell for å selge musikk, men dette vil nok ikke komme i direkte konkurranse med iTunes eller MySpace da de vil forsøke å erobre det mobile marked. Vi får håpe Chris de Wolfe og Amit Kapur greier å utfordre iTunes slik at vi får se en reell konkurranse i platebransjen, også på internett.

Vinn en nokia 500 auto navigator!

Ettersom jeg nevnte nokia her i forrige avsnitt vil jeg gi deg sjansen til å vinne en nokia 500 auto navigator her i dette avsnittet. Det eneste du trenger å gjøre er å se denne filmen som vil forklare deg hvordan du går fram for å ha en sjanse til å vinne dette tekniske vidunderet.



Med MySpace følger stjernene!

Vi får håpe noen av verdens største stjerner følger med når MySpace starter opp, uavhengig om de liker å sove med mobilen sin eller være oppvarmingsband for pappa. Den eneste store aktøren som enda ikke har inngått noen avtale med MySpace music er EMI, men om dette blir en dundrende suksess regner jeg med de kjapt vil komme krypende på sine gullknær for å få en bit av kaka.

Norge er værre enn Kina!!

Norge er værre enn kina når det gjelder menneskerettigheter!

Og dette finnes det faktisk dokumentasjon på! Norge har flere dommer i Strasbourg enn det Kina har, og tror man virkelig at kineserne, den neste verdens stormakt som sitter med bukta i begge ender, i det hele tatt bryr seg om noen halvfeite, norske politikere ikke stiller opp på åpningsseremonien. Nei, vet du hva!

Det skrives også om at forfølgelsen av menneskerettighetsforkjempere ikke bare øker til tross for OL, men på grunn av OL. Akkurat det synes jeg ikke er så veldig rart. Hvem vil vel ha alle disse rottene som svinger med flagg og forteller dem hvor jævlige dem er springende gatelangs når man er igang med å forberede et OL. Det hadde heller aldri vært et eneste medlem av greenpeace som hadde blitt kastet på sjøen med tvang om bare disse sel-elskerne kunne holdt seg i land, forholdt seg til gjeldende lover, og heller gjort noe fornuftig, som å plante gullerøtter, eller noe slikt.

Noe man muligens kunne tatt litt alvorligere er at mr.Bushi fra uniten har blitt rådet til å holde seg unna åpningsseremonien, men med den økonomiske krisen de er i 'over there' akkurat nå har ikke storegutt råd til å holde seg unna. Nei, la nå kina avholde disse lekene sine, så kan det norske folk gå tilbake til å klage over hvor dyre papirposer er, at trikkebilletten økte med 10 prosent og at det er ulevelige forhold i norge medmindre man minst har hytte på fjellet, to biler, båt i marinaen og to ferieturer til thailand i året.

1.4.08

Vektere får tydeligvis for lite lønn


Vektere raner verditransport!

En pengetransport blir ranet og to vektere tatt til fange. Disse blir da tvunget til å kjøre hele ruta si med en svart bil som etterslep. Det finnes overhodet ikke vitner på hverken transporten eller den sorte bilen i ettertid. Dette høres jo nærmest ut som reine og skjære B-gjengen fra donald duck har vært på ferde, men svaret kommer for en dag ganske så kjapt etter.

Vekterne stod selv for ranet!


Etter godt utført politiarbeid fant de omsider ut at B-gjengen var vekterne selv. Hvilke signaler dette gir til menigmann om hvor mye en kan stole på en vekter lar jeg stå usagt, men etter uttalelser fra 'provosert.no' er visstnok grunnen til dette ranet at vektere har altfor dårlig lønn. Ja, hvem har vel ikke for dårlig lønn i norge. Får man se et samlet politikorps bryte seg inn i banker og kaprer verditransporter neste gang det kreves høyere lønn.... å legge skylda på dårlig lønn er altfor lett i en slik sammenheng.

Ikke alle har tid til ran!

Mens politiet i norge gjør sitt for å oppklare ran er det ikke alle politi rundt omkring i verden som har tid til å sysselsette seg med slike saker. Engelsk politi har visstnok Sebastien loeb som sitt store idol, og bruker enhver anledning for å bevise overfor menigmann at rally er noe det engelske politi virkelig kan.

Unngå ran. Prøv heller å tjene deg noen poeng hos pointshop og skaff deg de kuleste dingsene helt gratis !



TRYKK HER FOR Å DELTA!