2.9.08

Norges foregangspersoner


Norges driftige innbyggere!

Ikke før har pensjonerte statsleder vist oss at det faktisk er forskjell på jørgen hattemaker og kong sliskogmonn i norge før enda en sterk personlighet virkeli trør til og trår frem som en foregangsfigur for den oppvoksende slekt.

Denne gangen er det myggemannen som har ofret seg for å vise frem til dagens ungdommer hva man skal gjøre for å bli lagt merke til. Myggemannen syntes det var kjedelig med økonomisk svindel, så han testet heller ut litt narkotika og sånn han. Ja, slik gutter vil mor norge ha, og vi vet å verdsette slike hedersmenn, og kvinner.

1.9.08

Uforsvarlig og dumdristig


Folk blir mere ansvarsløse

I amerika kjøpes det inn flere og flere skytevåpen per person enn noen gang før. 'Vold avler vold' er vel ikke noe som står helt uten betydning, og om en huseier faktisk skyter, og dreper, en mann han 'trodde' var bevæpnet vil vedkommende huseier bli buret inn for overlagt drap. Jeg tror jeg hadde greid meg uten skytevåpen jeg.

Noe annet var det med den russiske presidenten, som faktisk reddet et helt TV team fra å bli frokosten til en sibirsk tiger. Vel er de store disse kattepusene, men hele tv teamet måtte vel ha blitt både frokost, middag og kvelds vel.



Nordmenn mister førerkort som aldri før. Høye hastigheter preger trafikkbildet. Likevel meldes det at tross at man kjører fire ganger så langt som før har ulykkestallene blitt halvert. Dette betyr vel i all enkelhet at alle disse beslagene faktisk bare er innsamling til staten det da.

Til slutt tar vi dagens gladsak. Hvem skulle ikke ønske å være zimbabwe høvding når man får 40.000 toppløse jomfruer til å danse for seg. Dæven! En kasse pils og dette showet hadde nok vært en topp avslutning på uka!

Artiklen sponset av : Norges billigste forbrukslån!