31.3.08

Hvite penger fra pakistan til norge


Sorte penger blir hvite i pakistan!

Dagbladet skriver i dag:
Fra 2004 og fram til juli i fjor ble det sendt 4,4 milliarder kroner fra Norge til Pakistan. I samme periode kom det 170 millioner kroner tilbake fra Pakistan til Norge, viser tall fra valutaregisteret.


Hva forventer man egentlig når systemet i norge er lagt opp etter retningslinjene for et molboland og mikke mus lover. Selvsagt vil, ikke bare pakistanere, men også alle andre som vet å benytte seg av et slikt system gjøre det. Om en fra før av er kriminell er det ikke akkurat slik at man toer sine hender og kommer pent og pyntelig til politimester sebastian og forteller at nå skal jeg overføre en million til Pakistan for å hvitvaske disse pengene.

Fra før av var det veldig populært å hvitvaske penger i spilleautomater, og dette var nok også en av de viktigste grunnene til at disse ble forbudte.(Å bruke spillegalskap som en grunn er jo flott for å vise hvor human man er...blæææ!)

Nei, la oss legge til rette for en enda mere huminatær og 'pute under armen' politikk når det gjelder kriminelle og straffer som for de fleste ikke-oladunker fortoner seg som en ferie med innlagte aktiviteter...som er helt gratis!

Vi ser jo også gang på gang at de som opprettholder norsk lov alltid prioriterer de viktigste sakene, så hipp hurra!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Når det bare er 170 millioner som er dukket opp innenlands av 4,4 milliarder ut av landet, ser jeg ikke problemet. Myndighetene burde være sjeleglade for at LITT kommer tilbake hit, for de pengene blir brukt her, ergo inntekter til staten (moms). De bør heller bekymre seg for all uregistrert valuta som utføres, for jeg antar de 4,4 milliardene er registrerte penger. Svarte registreres neppe.

Anonym sa...

Hva er det du mener at Mikke Mus lover?

Anonym sa...

huminatær?

Anonym sa...

Mener å huske at Mikke Mus lover litt av hvert i forrige ukes Donald Duck... lol