1.4.08

Vektere får tydeligvis for lite lønn


Vektere raner verditransport!

En pengetransport blir ranet og to vektere tatt til fange. Disse blir da tvunget til å kjøre hele ruta si med en svart bil som etterslep. Det finnes overhodet ikke vitner på hverken transporten eller den sorte bilen i ettertid. Dette høres jo nærmest ut som reine og skjære B-gjengen fra donald duck har vært på ferde, men svaret kommer for en dag ganske så kjapt etter.

Vekterne stod selv for ranet!


Etter godt utført politiarbeid fant de omsider ut at B-gjengen var vekterne selv. Hvilke signaler dette gir til menigmann om hvor mye en kan stole på en vekter lar jeg stå usagt, men etter uttalelser fra 'provosert.no' er visstnok grunnen til dette ranet at vektere har altfor dårlig lønn. Ja, hvem har vel ikke for dårlig lønn i norge. Får man se et samlet politikorps bryte seg inn i banker og kaprer verditransporter neste gang det kreves høyere lønn.... å legge skylda på dårlig lønn er altfor lett i en slik sammenheng.

Ikke alle har tid til ran!

Mens politiet i norge gjør sitt for å oppklare ran er det ikke alle politi rundt omkring i verden som har tid til å sysselsette seg med slike saker. Engelsk politi har visstnok Sebastien loeb som sitt store idol, og bruker enhver anledning for å bevise overfor menigmann at rally er noe det engelske politi virkelig kan.

Unngå ran. Prøv heller å tjene deg noen poeng hos pointshop og skaff deg de kuleste dingsene helt gratis !



TRYKK HER FOR Å DELTA!

8 kommentarer:

Anonym sa...

smartingen......du får deg nok antakelig en overraskelse når saken endelig blir oppklart.

er nemlig ikke så sikker på at begge vekterne er involvert.

du ser vel selv med dine kjempedumme øyne at de har avgitt motstridende forklaringer.
,-det er jo jævla smart hvis de skal dekke hverandre!!!!!!

Anonym sa...

Heh, den vekteren på bildet er faktisk meg! :p

Anonym sa...

At vektere får for lite betalt er ingen hemmlighet, men å rane en verditransport/et sted av den grunn er hodeløst.

Anonym sa...

"smartingen......du får deg nok antakelig en overraskelse når saken endelig blir oppklart.

er nemlig ikke så sikker på at begge vekterne er involvert.

du ser vel selv med dine kjempedumme øyne at de har avgitt motstridende forklaringer.
,-det er jo jævla smart hvis de skal dekke hverandre!!!!!!"


Thumbs up!

Anonym sa...

Det er jo innlysende at dette er utført på bakgrunn av informasjon som er vanskelig å få tak i. Det er liten tvil hos meg at at dette er en "inside job", her er det nok en av vekterne (eller kansje begge to?) som har fått tilbud om å tjene seg noen hundretusen hver for å late som om de blir ranet av mer eller mindre bekjente aktører. En ting som er sikkert er at kommunikasjonen mellom bil og sentral ikke har foregått på korrekt måte, og heller er rapportert som mangelfull i sin helhet. Her burde selskapet ane ugler i mosen allerede, men neiiiiida.. vi lar dem bare kjøre vi ,,, går sikkert bra denna gangen også. Jeg selv har vurdert å rane en slik transport en gang pga vanskelig livssituasjon, men det var da. Nå er nå og jeg husker at det var lagt tilveie mye informasjon fra vektere man treffer i "ikke edru tilstand" samt at de er mennesker de også og er de uheldige å skaffe seg gjeld med feil folk e.l. er jo slikt en helt normal avvikling av slike forhold. Så jeg har ikke noen problemer med å se gjennom denne saken her. For hvis de hadde følt seg truet er det bare til å låse dørene på bilene, "DE ER PANSRET" det betyr at man kan skyte på dem uten at kulene går gjennom. TATA!! 1. steng døra
2. meld fra til politi
3.kjør derfra


4 wtf os the problem.. dette er nok en insider ja..


mvh . Lastebilen

Anonym sa...

til lastebilen .. pokker heller du burde tenke deg GODT om før du uttaler deg!! Jeg merker jeg blir skikkelig irritert når jeg leser det du skriver, for det første jeg er bombesikker på at hvertfall han ene vektern ikke hadde en dritt med dette og gjøre! Politiet gjør jobben sin og de kommer til og finne en løsning snart håper jeg, men pass munnen din!

Anonym sa...

Jeg kjenner den ene vekteren og han er helt og holdent uskyldig. Han er snill som et lam og jeg har selv Kjent han i flere år.

Det er bare snakk om tid før han er løslatt!

Anonym sa...

Provosert.no sa vel helst at dårlig lønn er årsak til at de gode, ærlige vekterne finner seg andre jobber og vaktselskapene blir sittende igjen med mye subb!