14.4.08

Engla er funnet i god behold...


...Eller, hun kunne vært det om svensk polis hadde vært våkne!

Allerede i 2006 mottok svensk politi tips om Englas drapsmann. Den gang var det angående mordet på den 31 år gamle Pernilla Hellgren som ble drept i 2000. At både svensk og nordisk politi er navlebeskuende og konsentrerer seg i veldig liten grad om helheten i samfunnet er ikke noe nytt. "Om vi løser denne saken er den ute av verden" mentalitet har nok kostet mer enn Englas liv om man går disse etatene etter i sømmene.

Englas dødsfall en tragedie!

Nå skal ikke denne posten være noen enveis kritikk av politietatene, da denne saken er såpass fersk og det som bør komme klarest frem er tragedien Englas dødsfall. Håper alle lyser Englas minne og kondolerer med familie, venner og de som stod denne 10 årige svenske pike nær.

R.I.P Engla

1 kommentar:

Viktor Viktorsen sa...

Lommemannen kunne også vært tatt for mange år siden, og mange guttebarn kunne vært skånet for seksuelle overgrep. Merkelig nok har Lommemannen en bror, og han er politi i Bergen. Og du gjettet riktig, broren sa ikke noe til sine kolleger som undersøkte saken, da han troppet opp på åstedet...Nei da! Politibroren bare sa at "Dere må gjøre det dere må gjøre". Og så gikk han. Tipper at det var nok at han viste seg der, hva? For det er jo merkelig at Lommemannen har gått fri i så mange år bare ved å reise ut av Bergensområdet. Jeg sier ikke mer, jeg, nei. Ved som har fliser finnes over alt.