4.4.08

Volden utvikler seg både i kirke og bedehus

Intet er hellig lengre!

Dagen skriver om en ungdomssamling i Lötenkyrkan i uppsala som fikk en brå slutt da to unge menn føk i halsen på hverandre etter at de hadde hatt en krangel om narkotika(!). Ja, hva skulle ikke disse stakkars ungdommene gjort om de ikke kunne dratt på ungdomssamlinger i kirker for å lange dopet sitt ... kanskje de til og med hadde vært nødt til å trekke på gata.

I oslo går det hele mye roligere for seg, og man trenger ikke engang trekke til guds hus for å få utprøvd sine voldelige fantasier. Jeg kan ikke si jeg ikke sympatiserer med mannen som fikk ballene og kødden fylt med luftgeværkuler, men det er vel strengt tatt slikt man kaller søskenkjærlighet. Hva i alle verden er det egentlig som rører seg i hodet på slike folk. At en voksen mann torturerer sin egen bror på denne måten i norge anno 2008 får man til å stoppe opp å tenke litt....hvilket samfunn er det i all hovedsak man lever i.

I Helsingborg er de mest opptatt av at klimakonferansen i bangkok har gått i stå, og selv om dette ikke akkurat interesserer meg nevneverdig er jeg ganske sikker på at det blir en stund til at en av mennene omtalt i forrige avsnitt kommer til å gå i stå.


Ingen kommentarer: