18.4.08

Innavl og pedofili


Det er noe som slår meg når jeg ser bilder av foreldre som ser slik ut. Dette må da være tre generasjoner, mor, datter og mormor, men nei, dette er faktisk foreldre til de barna som er utsatt for polygami sekten i usa. Ikke bare har de forbrudt seg mot barn, men dette må da i beste mening også ha et snev av innavl over seg. Jeg lurer selv på hvordan folk får seg til å leve under slike forhold, og det i 2008!!

Det er jo flott at verden bryr seg, noe som bevises ved at selve paven var å møtte noen av ofrene i denne saken, men ellers i verden ser det ut som folk har gått av hengslene, da det å sabotere for OL i kina ser ut som det er den eneste agendaen som fenger om dagen. Herregud da mennesker, våkn opp og se hva som foregår i resten av verden også da!! Jævla media sauer!!

Artiklen sponses av : Poise of denmark!

3 kommentarer:

Frolic sa...

Du sier:
Ikke bare har de forbrudt seg mot barn, men dette må da i beste mening også ha et snev av innavl over seg. Jeg lurer selv på hvordan folk får seg til å leve under slike forhold, og det i 2008!!

Vel dette foregår helt åpenlyst på beste østkant i Oslo og landet ellers. Med statsstøtte vel og merke. Men siden de ikke er kristne eller lyse i huden ville det jo være rasisme å la barnevernet gripe inn før minst ett familiemedlem har blitt halal.

Anonym sa...

øhmmm...

du FIKK med deg at polygamisaken og pavens besøk var to fullstendig urelaterte hendelser, sant ?

Anonym sa...

tror ikke de ungene, eller ungdommene kjenner noe annet. de har vært skjermet for alt utenforstående. de har aldri tatt noe reellt valg på å leve slik eller ikke.
tenk hvilken oppvåkning de går gjennom...

og du har helt rett.. de har veldig like trekk...