3.4.08

iTunes får konkurranse fra MySpace


iTunes får konkurranse fra mektige MySpace!

I løpet av de neste fire, fem månedene vil myspace lansere sin nye tjeneste på myspace music for amerikanske internettbrukere. Systemet vil bestå av streamet musikk, som kan kjøpes og lastes ned uten kopisperre. Tidligere har Nokia fortalt at også de jobber med en modell for å selge musikk, men dette vil nok ikke komme i direkte konkurranse med iTunes eller MySpace da de vil forsøke å erobre det mobile marked. Vi får håpe Chris de Wolfe og Amit Kapur greier å utfordre iTunes slik at vi får se en reell konkurranse i platebransjen, også på internett.

Vinn en nokia 500 auto navigator!

Ettersom jeg nevnte nokia her i forrige avsnitt vil jeg gi deg sjansen til å vinne en nokia 500 auto navigator her i dette avsnittet. Det eneste du trenger å gjøre er å se denne filmen som vil forklare deg hvordan du går fram for å ha en sjanse til å vinne dette tekniske vidunderet.



Med MySpace følger stjernene!

Vi får håpe noen av verdens største stjerner følger med når MySpace starter opp, uavhengig om de liker å sove med mobilen sin eller være oppvarmingsband for pappa. Den eneste store aktøren som enda ikke har inngått noen avtale med MySpace music er EMI, men om dette blir en dundrende suksess regner jeg med de kjapt vil komme krypende på sine gullknær for å få en bit av kaka.

Ingen kommentarer: