7.4.08

Mobiltelefon til besvær!


Mobilen - vårt nye kjæledyr!

Hva gjør man i dagens samfunn om man ikke har en mobiltelefon. Man blir rett og slett satt utenfor. Barn ned i 3-4 års alderen blir utstyrt med mobiltelefon som et alibi med at foreldrene kan følge med dem. Når man blir noe eldre er man så absolutt ikke med i 'gjengen' om man ikke er utstyrt med den nyeste mobilen med innebygd kamera, mp3 spiller, video, mikrobølgeovn, surroundanlegg og oppblåsbar ferrari i en og samme mobil.

Helt uten mobil!

Jeg har vært helt uten mobiltelefon for de siste 4 årene, og jeg har absolutt ikke lidd noen overlast av den grunn. Utviklingen av mobilen står nærmest proprsjonalt med hvor lite tid man får i samfunnet, og maset etter karriere og makt. Jo enklere det blir for folk å kommunisere, jo mere forventes det at hver og en utfører sine oppgaver på en kortere, og mere tilfredsstillende tid.

Prøv selv en uke!

Sier du at livet ditt vil slutte om du ikke har en mobil. Hvorfor ikke bare koble ut høygiret en uke og legg fra deg den dingsbomsen som etterhvert kontrollerer livet ditt. Gå ut og ta en kopp kaffe med likesinnede som også gjør det samme, og faktisk før en samtale med dem. Med 4 stykker rundt et bord med hver sin mobil som enten preiker, eller sender sms'er til andre er man jo jævla sosial. Det ble før snakket om at svartedauen igjen ville innta europa, og la meg presentere den nye sykdommen...mobilen... som gjør deg asosial, evneveik (syl, thx, brb og yas er IKKE norske ord!) og ute av stand til å kontrollere ditt eget liv.

Denne artiklen sponses av: Monster - Vinn tillbake studielånet ditt!

Ingen kommentarer: