18.4.08

Kjære, kan jeg få flytte..


Forslag om ny lov ved skilsmisse og flytting..

'Kjære, kan jeg få flytte med barna'
- Gubben titter søvdrukkent frem fra under stolen, tar et klunk av whiskyflaska og brøler 'IKKE FAEN, di megge!'
'Ok, men da må vi til mekling'

Meklingen starter og gubben har faktisk trippet opp i nydressen med vankjemmet hår og med en skikkelig colgate ånde. Nesten sjølvaste sjån cånnery som står der og tripper på vei inn til mækling.

De blir tatt godt imot før meklingsmannen henvender seg til mannen og spør om hvor han hadde tenkt å flytte med barna. Whooops! ja, sku ikke hunden på hårene.

Nei, en slik lov som nok en gang skal regulere, begrense og kontrollere folk har man faktisk ikke bruk for, eller er det slik at man har blitt så forbanna sløve at man ikke greier å produsere en eneste selvstendig tanke om man ikke har en lov å forholde seg til.

herregud da mennesker, se å voks opp og fjerne disse forpulte putene dere har fastsydd under arma!

Artikkelsponsor: Konkurranse Informasjon

3 kommentarer:

Waggamamma sa...

Selvfølgelig skal ikke barn oppleve å bli tvangsflyttet bort fra den ene foreldren og i praksis miste kontakten med den.

Men barn skal heller ikke oppleve at foreldren de ikke bort hos velger å flytte langt unna.

Har man fått barn, så får man akseptere at man ikke kan flytte mer enn feks 3 mil uten at barnets andre forelder gir sitt samtykke. Dermed sikrer vi at flere barn kan holde kontakten med begge foreldre.

Anonym sa...

Jeg er ganske så enig med deg, at denne loven er bare patetisk. Men synes også vi må tenke på det finnes mange kvinner der ute også som gjør det samme. Selv om de ikke er kjent like mye for drikking. Men om vi tenker oss om, så vet vi om en rekke psykotiske drittmegger som har tatt med seg barna å dratt for ingen god grunn. Og kommer dit på mekling da og legger ut om hvordan hun blit slått og missbrukt og blabla... Og nesten bestandig velger vi å holde med kvinnene, og se på de som det svakeste kjønn... Noe som ikke er tillfelde bestandig.

Irri sa...

@emilie: At jeg i denne artikkelen brukte mannen som 'drukkenbolten' var rent tilfeldig, selvsagt kan det også være omvendt.